Po dlhšom čase som sa rozhodol si napísať žiadosť o admina znova. Na serveroch FUNPLAY.PRO ma môžete stretnúť pod menom FazeWex. Aktívni som skoro každý deň. Od minula sa veľa nezmenilo, teda okrem nahraného času na serveri. Momentálne mám nahraných ** 1074** hodín. Žiadne CT-bany mi nepribudli, to znamená, že stále mám len 1, ktorý som dostal za FK. Samozrejme som poučený a viac krát sa to nestalo. VAC-ban som nikdy nedostal, to isté platí aj na mute/silent. Mikrofón mám plne funkčný. Čo sa týka komunikácie, tak tu som tiež od minula zlepšil a momentálne nemám problém komunikovať s hráčmi na serveri. Moje správanie na serveri nie je vždy najlepšie, niekedy mi sprosté slovíčko uletí do chatu alebo do voice chatu, ale nestáva sa to často. Poslednú dobu sa to snažím dosť obmedzovať. Pravidlá serveru ovládam na 100%, príkazy ovládam tiež, ale občas niektorý príkaz vypadne, ale nie je to nič strašné.
Prime účet vlastním.
Adminom by som chcel byť preto, lebo na serveri hrávam nejaku tu dobu a rád pomáham ľudom, ktorí pravidlá neovládajú a robia chyby.
Teraz niečo o mne.
Volám sa Alex, 17. marca/března 2023 som dovŕšil 16 rokov. Medzi moje koníčky patrí basketbal, ktorému sa už venujem pomaly 4 roky. Taktiež som sa začal venovať fitness cvičeniu a nakoniec nemôžem zabudnúť na hranie video hier. Môj prvý počítač som dostal v 13 rokoch. Začínal som na Lego hrách, potom som prešiel na rôzne príbehové hry, ako napríklad The Witcher a Assassin’s Creed. Momentálne som skončil u hry CS:GO a taktiež rád hrávam Apex.
Jazyky:
Angličtina— viem sa dorozumiet
Nemčina— dorozimiet sa viem horšie
Nikde inde adminom niesom
Steam link: Steam Community :: FazeWex