Žiadosť o admina na Jailbreak

Ahoj žiadam o admina na Jailbreak.

• Moje meno je LeXo. Mám 21 rokov.

• Na Jailbreaku som dostal ban len 2x. Jeden som dostal lebo som rebeloval som počas toho ako admin dačo riešil a všetci mali mat pustenú klávesnicu, (príkaz som nepočul) a ten druhý bol za Freekill (bolo to ale fakt že dávno).

• Na servery mam nahratých 500 hodín.

• Som veľmi dobre oboznámený s pravidlami, mám funkčný mikrofón, nikde inde niesom adminom, vlastním aj prime účet.

• Adminom by som sa chcel stať preto ľebo nielen veľmi rád pomáham členom našej komunity (či už starým alebo novým), ale taktiež rád dohľiadnem na to aby sa hralo podľa pravidiel (ktoré nie každý dodržuje). Hráčov viem pobaviť ale zároveň aj dohľiadnúť na to aby sa dodržiavali pravidlá.

steam účet:

1 Like

Ahoj,
V žádosti mi chybí zmínka o tom jestli si někdy dostal ban či ne, popřípadě důvod proč ti byl udělen.
Díky za doplnění.

3 Likes

Okej už som to upravil poriadne dúfam že tam je všetko potrebné.

1 Like

Ahoj LeXo, žádost je celkem odfláknutá, mohl sis dát více záležet…Jinak k věci: simonovat umíš, pravidla znáš z mé zkušenosti dobře, komunikuješ, jediné co bych vytknul je aktivita, sem tam tě potkám, ale bylo by fajn to o něco zlepšit. za mě ANO jako akademik na zkoušku.

1 Like

Ahoj robertoo, dopredu ti Ďakujem za hlas ANO čo sa týka akademika. Čo sa týka žiadosti, v tej som sa snažil v stručnosti zahrnúť všetky potrebné informácie. Pokiaľ máš náhodou dáke otázky navyše rád ti na ne odpoviem. Čo sa týka aktivity vždy sa snažím dojsť aspoň raz za deň (pokiaľ je dáky záznamník o tom kľudne si ho neváhaj pozrieť).

1 Like

Ahoj LeXo, já jsem pro přijetí. Jsi dost akční a to se mi líbí. Viz. robertova odpověď

2 Likes

Ahoj LeXo,
Na serveru jsem s tebou nikdy problém neměl, hodin máš dost - určitě jsi nabral nějaké zkušenosti, pravidla znáš. Já jsem pro přijetí.

2 Likes

Podmínky splňuješ, za mě jednoduše ANO

1 Like

Ahoj Lexo,
vím, že jsem si dal na čas s odpovědí, ale tady to máš.
Nebude to extra dlouhé, nevidím problém to nezkusit.
Za mě ANO.

1 Like

Ahoj LeXo
+Hodiny
+Správanie
+/-CT bany
Za mna ako kolegovia ANO.

1 Like

Ďakujem všetkým za vaše hlasy, moc si toho vážim a určite to neoľutujete.

2 Likes

Zdarec lásko,
žádost mohla vypadat lépe ale jak už tu padlo, tak pravidla umíš na výbornou, jsi komunikativní a na serveru jsi dost často.
Za mě ANO :white_check_mark:

2 Likes

Zdravím tě, LeXo, kontaktuj mě na discordu a domluvíme se na termínu pohovoru.

3 Likes

Zdravím tě, LeXo,

děkujeme za tvůj zájem o administrátorská práva na našem portálu. Rádi tě
informujeme, že tvoje žádost byla schválena.

Přejeme ti hodně úspěchů v této nové roli a jsme rádi, že můžeme
společně pracovat na udržení kvalitní a přijemné herní komunity.

S pozdravem,
sody

2 Likes