…Jeden večer som sa tak zamýšľal že ako dlho poslednú dobu hrám jailbreak a prišiel som na to, že vlastne v mojom voľnom čase čo je približne 8 hodín, tak 4 a niekedy až 6 hodín z toho voľného času venujem práve jailbreaku.
Baví ma keď môžem nejakým spôsobom zabávať komunitu tohto serveru či už to je kreatívne simonovanie, alebo nejaký náhodný výkrik do voice chatu typu “NA NĚ!”.
Podľa mňa FUNPLAY by niekedy mohol byť viac FUN a práve preto žiadam o práva keďže sa na serveri občas objaví nejaká kreatúra ktorá nevie simonovať alebo si neprečítala pravidlá alebo kazí hru ostatným tým, že si furt berie simona a vôbec mu to nejde a nieje to ničím zaujímavé a proste to kazí ten FUN.
Na serveri mám odohratých 233 hodín a každým dňom to ide hore. Rád by som sa stal adminom pretože som dosť komunikatívny človek z veeeľmi veľkou trpezlivosťou keďže mám o 2 roky mladšiu sestru s ktorou som vrastal celý svoj život, rád pomáham ľuďom vo veciach ktoré im až tak nejdú keďže hrajem volejbal už asi 6 rokov tak som po 3 rokoch presvedčil môjho kamaráta ktorého som to vonku učil, nech si to príde vyskúšať a teraz sme obidvaja Slovenskí reprezentanti.
Podľa mňa by som na serveri bol dosť veľkou pomocou pre nových hráčov servera pretože na serveri hrávam fakt dosť často a za tých 233 hodín sa dá nabrať dosť veľa skúsenosti od hráčov, adminov alebo dokonca aj samého majiteľa Gamera.
Mám aj kamarátov z admin teamu na FUNPLAYI takže veci ktoré neviem alebo som nevedel tak mi už poradili a za to ich veľmi cením a presne toto mám chuť robiť aj ja.
Pravidlá viem na 100% a na mojom účte sú pripísané 3 bany za freekill,1 bol o 1:00 ráno kde sme sa traja týpci hrali a ja som bol simon, 2. bol keď som si ako nováčik skúsil hru na simona ale neukončil som ju :D, a 3. bol za to, že týpek stál na rebríku a ja som si myslel že to bola CT zóna (tiež som mal asi 30 hodín),od posledného banu mohol ubehnúť možno mesiac a odvtedy sa to už neopakovalo a z veľkou pravdepodobnosťou opakovať ani nebude. Niekedy mi na serveri uletí nejaká nadávka ale ako admin by som si to určite vedel odpustiť, na to že mám 16 rokov tak sa správam úplne normálne, tak ako by sa mal normálny vychovaný človek správať mal.
VAC ban ani silent/mute som nikdy nedostal a nikde inde adminom niesom.
Mikrofón mám funkčný, je mi veľmi dobre rozumieť, chuť komunikovať mám určite keďže veľmi rád pomáham ľuďom. Viem rozprávať po anglicky po slovensky po česky po poľsky a niekedy aj po nemecky.
Odkaz na môj steam účet: Steam Community :: one tap
Rád by som sa stal adminom, a tak dúfam že sa môžem pridať k vám, ADMINOM
…s láskou, one tap <3
Čauko one.tap, žiadosť sa mi páči. Na serveri ťa stretávam dosť často, taktiež často vidím, že reportuješ hráčov na discorde alebo mne do súkromných správ. Za mňa pravidlá ovládaš. Jediné mínus, ktoré za mňa máš, je ta vulgarita , ale verím, že to obmezdíš a nesklameš ma. Za mňa máš ÁNO.
Ahoj Wexx, obmedziť vulgaritu bude najmenej :). Ďakujem za vyjadrenie.
Ahoj one tap, z toho co jsem viděl na serveru tak mi příjdeš takový zamlknutý a zas tak moc nekomunikuješ. V CT sem tě párkrát viděl a bohužel když jsem tě viděl simonovat tak mi to příjde nudné a CT ti pořád skákali do řeči vím že to není úplně tvoje vina ale jako simon bys měl byt schopen nějak ty CT uklidnit. A proto prozatím říkám NE. Přesvědč mě na serveru o opaku…
Ahoj fokumii, je mi celkom ľúto že si ma videl simonovať práve vtedy keď som mal ukecané CT v týme. Myslím si že si toho nevidel až tak veľa a tak si si na to urobil svoj názor. Na serveri som veľmi často tak kľudne sa príď presvedčiť o opak :). Ďakujem za vyjadrenie.
Zdravím, one tape. Přejdu přímo k věci. Chovat se podle mě umíš, až na občasné vulgarismy. Aktivní jsi dost, v CT tě taky vidím často. Bohužel si myslím, že máš jisté rezervy v pravidlech, někdy si nejsi jistý tím, co sám říkáš, ale není to nic co by se nedalo napravit v budoucnu. Komunikační schopnosti by to chtělo taky trošku dopilovat. Dal bych tomu ještě čas, za mě tedy NE, ale nemám problém změnit svůj názor, pokud uvidím zlepšení .
Přeju hodně zdaru a hezký zbytek dne.
robertoo
Ahoj robertoo. Ďakujem za vyjadrenie.
Ahoj onetap
Žiadosť celkom v pohode pravidla ovládaš pomerne dobre, komunikuješ ale trošku by to chcelo zmierniť tu vulgaritu ale tak dám tomu šancu.
Za mna teda ANO.
Ahoj Zerv1x, ako som už povedal, obmedziť vulgaritu je najmenej. Ďakujem za vyjadrenie :).
Píšeš, že omezit vulgaritu je to nejmenší.
Proč jsi vulgaritu tedy neomezil před tím, než sis podal žádost o admina? Proč bez admin práv jsi vulgární a s admin právy bys nebyl?
Podľa mňa som nikdy nenadával až tak často že by to niekomu strašne vadilo, keď sa tak stalo tak ma na to upozornili a dával som si pozor. Posledné 2 týždne tie nadávky dosť vynechávam :). Keď chceš príď sa o tom presvedčiť sám. Pekný zvyšok dňa :).
Pokud admini píšou, že bys měl omezit vulgaritu, tak to evidentně není občas. Přesvědčovat se nebudu, důvěřuji adminům.
Čau hele,
nechci to prodlužovat… plně soucítím s @robertoo a proto dávám také NE. (důvody: viz. Robertova zpráva)
Určitě to dopiluj a zkus znovu. Podle mě na to i máš, ale bude to chtít zapracovat na tom.
Zdravím tě, one.tap,
děkujeme za tvůj zájem o administrátorská práva na našem portálu. Bohužel, po
pečlivém zvážení jsme se rozhodli tvojí žádost zamítnout.
Věříme, že toto rozhodnutí je v nejlepším zájmu našeho portálu a doufáme, že
budeš i nadále aktivním členem naší komunity.
S pozdravem,
sody