Žádost o unsilence

• Na jakém serveru jsi dostal Ban/Mute/Silence:
    JailBreak Ultimate
  • Jaký admin ti tento zákaz udělil:
    The[G]amerX
  • Odkaz na tvůj Steam profil:
    Steam Community :: Haluzak
  • Popiš, jak a kdy se to stalo:
    Stalo se to dne 8.5 2023 v 17:36, stalo se to tak že simon podal příkaz ať jdou hráči na bod a The[G]amerX stál na hlavě teroristy a CT ho za to zabilo, tak jsem mu vysvětloval že FK nedostal protože se nacházel na jiném místě (na hlavě teroristy) a ne na místě či ploše označené simonovo bodem. Prohodili jsme názory a dostal jsem silence na 16 hodin.

Na bod se vejde pouze jeden hráč. Ostatním tedy začne platit pravidlo, že se musí doplnit co nejblíže k bodu, i kdyby to mělo být na hlavě hráče. A ty ses, jako vždy, hádal i když se to tebe vůbec netýkalo.

Hádal jsem se protože to co jsi říkal nebyla pravda a měl jsi být na místě kde byl bod položen a u něho být nejblíže. Řešilo se to několikrát a takhle to vždycky bylo a na to že jsem nikdy neměl silence tak je 16 hodin moc.
Kdyby simon řekl jděte k bodu tak jsi na hlavě mohl být, ale ne v moment když řekl že máte jít na bod.

• Příkaz “k/ke (místu)” a “na (místo)” není to samé

Přečti si ještě jednou co jsem ti napsal.

1 Like

Stále se žádám o unsilence nebo o zkrácení trestu.

Ahoj,
Jelikož k silence ani mute není potřeba žádný důkaz, předpokládám, že ty demo ze své osoby taky nemáš, tak mi nezbývá nic jiného než věřit, že trest byl správně udělen.

Žádost o zmírnění či unban ti zamítám. V případě přiložení důkazů od tebe se tím můžeme dále zabývat.

This topic was automatically closed after 21 hours. New replies are no longer allowed.