Ahoj, jmenuji se Marek, ale většina z vás mě zná pod nickem Reggin0s (dříve IDK). Je mi 19 let a žiju v Ostravě.
Momentálně studuji střední školu a ve volných chvilkách chodím na vaše servery.
V minulosti jsem dostal 1 permanentní ban, ze kterého jsem se vykoupil (zapomněl jsem si vypnout autoclicker) a několik mutů, ale to už je minulost.
Na TTT hraji od prvních dní spuštění serveru a mám nahráno 83 hodin.
S příkazy a pravidly jsem obeznámen.
Mikrofon vlastním a komunikovat mi nedělá problém.
Žádám o práva na Trouble in Terrorist Town (EU).
Poslední dobou hraji na TTT velmi často a neustále potkávám hráče kteří nehrají jak mají, dávají random killy a nevhodně se vyjadřují.
Velmi často tam neni žádný admin, který by mohl zakročit a proto jsem se rozhodl sepsat tuto žádost.
S modem TTT mám zkušenosti již z jiných her např. CS1.6, kde jsem aktivně hrával a myslím si že bych byl dobrým přínosem pro vaši komunitu.
Zdravím, Reggin0si, vezmu to stručně. Na TTT jsi často, pravidla neporušuješ, jsi komunikativní a občas i někomu pomůžeš. Nemám s tebou problém, za mě ANO
Zdravíčko, na funplayi hraješ dlouho a vždy jsi byl ukázkový hráč ať už na jb nebo na ttt. Za mě máš určitě ANO a budu rád když tě budu moct přivítat mezi námi.
Nadešel můj čas ti říct můj názor.
Na TTT jsi teď aktuálně celkem aktivní z mého pohledu.
Neviděl jsem u tebe že bys schválně zabíjel a kazil ostatním hru.
Pravidla nejsou u tebe žádný problém.
Samozřejmě lidi do a-team jsou třeba a tebe tam s milostí rád uvidím a doufám že někdy si necháš dát práva i na JB.