Žádost o prává na serveru AIM Ultimate | AK/M4 Shootout !freevip

Ahoj, jmenuji se David, ale říkám si LWKE

1. Je mi 16 let
  2. Na serveru jako takovém jsem nedostal ban, mute, silent či kick. Co se týče celkového CS:GO tak o žádném banu nevím.
  3. Na sekci serveru na kterou se hlásím mám dohromady kolem 50 hodin, vím že je to málo, ale jsem aktivní jak ve hře tak na discordu a rychle je doženu.
  4. Už třetím rokem nikde nejsem člen Adminteamu, hraju jenom na Funplayi a občas si zajdu zasurfovat nebo zabhopovat na jiné servery jelikož Funplay ješte nevlastní surf/bhop servery.
  5. S pravidly serveru jsem obeznámen a nedělá mi problém si je přečíst znovu, či se naučit nové. Příkazy také ovládám.
  6. Mikrofon vlastním, ale plánuji kupovat novější. Chuť komunikovat taktéž vlastním.
  7. Žádám o práva na serveru AIM Ultimate | AK/M4 Shootout !freevip
  8. Jakožto hráč jsem aktivní jak ve hře, tak i na discordu. Řekl bych že jsem i klidný. Cheatera dokážu poznat vcelku rychle, a ověřuju si daného hráče, jak replayem či spectatováním, i steam accountem. Samozřejmě chci pomoct serveru od všelijakých cheaterů a problémistů, rovněž dělat serveru dobré jméno.
    Co se týče mě jako osoby, tak se snažím s každým vycházet, nebo mu vyjít vstříc. S lidmy v adminteamu se kterými jsem si psal, tak si myslím že vycházím dobře a nemají se mnou problém.
    Chvíli jsem vedl jeden nejmenovaný Jailbreak server, takže s adminováním mám bohaté zkušenosti.
  9. Prime účet vlastním již skoro 4 let.
  10. Steam Community :: LWKE 🐓 , bohužel jsem dostal VAC ban na svém main učtu kvuli brtatrovy : příběh o tom jak jsem dostal VAC ban : šel jsem ven s kámošema a nechal jsem zaplý PC muj bratr stakl cheaty do meho PC poté zapnul CS:GO a začal cheatovat :c
  11. Ovládám plynule angličtinu, učím se na škole německy, ale není to žádná sláva takže to spíš neberu jako znalost.
1 Like

Ahoj,

Pohádka o vac banu je hezká, stejně ti jí nevěřím.
Proč si žádáš nyní, když víš, že nemáš splněné podmínky.

( 50 hodin, vím že je to málo, ale jsem aktivní jak ve hře tak na discordu a rychle je doženu.)

Nerozumím tedy tomu, proč sis nejdříve nenahrál požadovaný počet hodin a nepožádal sis až po splnění podmínek.

1 Like

nevím :cactus:

V tom případě si o práva požádej, až budeš vědět a budeš mít splněné všechny podmínky potřebné pro žádost.

Zamítnuto.

A příště prosím si udělej svojí přihlášku :slight_smile:

This topic was automatically closed after 17 hours. New replies are no longer allowed.