Ahoj, jmenuji se David, ale říkám si LWKE
- Je mi 16 let
- Na serveru jako takovém jsem nedostal ban, mute, silent či kick. Co se týče celkového CS:GO tak o žádném banu nevím.
- Na sekci serveru na kterou se hlásím mám dohromady kolem 50 hodin, vím že je to málo, ale jsem aktivní jak ve hře tak na discordu a rychle je doženu.
- Už třetím rokem nikde nejsem člen Adminteamu, hraju jenom na Funplayi a občas si zajdu zasurfovat nebo zabhopovat na jiné servery jelikož Funplay ješte nevlastní surf/bhop servery.
- S pravidly serveru jsem obeznámen a nedělá mi problém si je přečíst znovu, či se naučit nové. Příkazy také ovládám.
- Mikrofon vlastním, ale plánuji kupovat novější. Chuť komunikovat taktéž vlastním.
- Žádám o práva na serveru AIM Ultimate | AK/M4 Shootout !freevip
- Jakožto hráč jsem aktivní jak ve hře, tak i na discordu. Řekl bych že jsem i klidný. Cheatera dokážu poznat vcelku rychle, a ověřuju si daného hráče, jak replayem či spectatováním, i steam accountem. Samozřejmě chci pomoct serveru od všelijakých cheaterů a problémistů, rovněž dělat serveru dobré jméno.
Co se týče mě jako osoby, tak se snažím s každým vycházet, nebo mu vyjít vstříc. S lidmy v adminteamu se kterými jsem si psal, tak si myslím že vycházím dobře a nemají se mnou problém.
Chvíli jsem vedl jeden nejmenovaný Jailbreak server, takže s adminováním mám bohaté zkušenosti. - Prime účet vlastním již skoro 4 let.
- Steam Community :: LWKE 🐓 , bohužel jsem dostal VAC ban na svém main učtu kvuli brtatrovy : příběh o tom jak jsem dostal VAC ban : šel jsem ven s kámošema a nechal jsem zaplý PC muj bratr stakl cheaty do meho PC poté zapnul CS:GO a začal cheatovat :c
- Ovládám plynule angličtinu, učím se na škole německy, ale není to žádná sláva takže to spíš neberu jako znalost.