Ahoj, jmenuji se Tomáš, ale upřednostňuji Bulleta
-
Je mi 17 let
-
Na serveru jako takovém jsem nedostal ban, mute, silent či kick. Co se týče celkového CS:GO tak o žádném banu nevím.
-
Na sekci serveru na kterou se hlásím mám dohromady kolem 60 hodin, vím že je to málo, ale jsem aktivní jak ve hře tak na discordu a rychle je doženu.
-
Už třetím rokem nikde nejsem člen Adminteamu, hraju jenom na Funplayi a občas si zajdu zasurfovat nebo zabhopovat na jiné servery jelikož Funplay ješte nevlastní surf/bhop servery.
-
S pravidly serveru jsem obeznámen a nedělá mi problém si je přečíst znovu, či se naučit nové. Příkazy také ovládám.
-
Mikrofon vlastním, ale plánuji kupovat novější. Chuť komunikovat taktéž vlastním.
-
Žádám o práva na serveru AWP Ultimate │ Sniper War ( ale myslím že pravidla u AWP serverů moc neliší, takže jsem schopen vykonávat adminskou práci i na ostatních AWP serverech.).
-
Jakožto hráč jsem aktivní jak ve hře, tak i na discordu. Řekl bych že jsem i klidný. Cheatera dokážu poznat vcelku rychle, a ověřuju si daného hráče, jak replayem či spectatováním, i steam accountem. Samozřejmě chci pomoct serveru od všelijakých cheaterů a problémistů, rovněž dělat serveru dobré jméno.
Co se týče mě jako osoby, tak se snažím s každým vycházet, nebo mu vyjít vstříc. S lidmy v adminteamu se kterými jsem si psal, tak si myslím že vycházím dobře a nemají se mnou problém.
Chvíli jsem vedl jeden nejmenovaný Jailbreak server, takže s adminováním mám bohaté zkušenosti. -
Prime účet vlastním již skoro 5 let.
-
Ovládám plynule angličtinu, učím se na škole německy, ale není to žádná sláva takže to spíš neberu jako znalost.
-
Jak jsem již psal v osmém bodě, tak jsem chvíli vedl server, a ješte předtím jsem na něm vykonával práci admina.
K více infa nebo jestli není něco není jasné z mého výkladu tak mě můžete kontaktovat na discordu : BulletCz#0001