Žádost o práva na AWP

Ahoj, jmenuji se Tomáš, ale upřednostňuji Bulleta

1. Je mi 17 let

2. Na serveru jako takovém jsem nedostal ban, mute, silent či kick. Co se týče celkového CS:GO tak o žádném banu nevím.

3. Na sekci serveru na kterou se hlásím mám dohromady kolem 60 hodin, vím že je to málo, ale jsem aktivní jak ve hře tak na discordu a rychle je doženu.

4. Už třetím rokem nikde nejsem člen Adminteamu, hraju jenom na Funplayi a občas si zajdu zasurfovat nebo zabhopovat na jiné servery jelikož Funplay ješte nevlastní surf/bhop servery.

5. S pravidly serveru jsem obeznámen a nedělá mi problém si je přečíst znovu, či se naučit nové. Příkazy také ovládám.

6. Mikrofon vlastním, ale plánuji kupovat novější. Chuť komunikovat taktéž vlastním.

7. Žádám o práva na serveru AWP Ultimate │ Sniper War ( ale myslím že pravidla u AWP serverů moc neliší, takže jsem schopen vykonávat adminskou práci i na ostatních AWP serverech.).

8. Jakožto hráč jsem aktivní jak ve hře, tak i na discordu. Řekl bych že jsem i klidný. Cheatera dokážu poznat vcelku rychle, a ověřuju si daného hráče, jak replayem či spectatováním, i steam accountem. Samozřejmě chci pomoct serveru od všelijakých cheaterů a problémistů, rovněž dělat serveru dobré jméno.
    Co se týče mě jako osoby, tak se snažím s každým vycházet, nebo mu vyjít vstříc. S lidmy v adminteamu se kterými jsem si psal, tak si myslím že vycházím dobře a nemají se mnou problém.
    Chvíli jsem vedl jeden nejmenovaný Jailbreak server, takže s adminováním mám bohaté zkušenosti.

9. Prime účet vlastním již skoro 5 let.

10. Steam Community :: BulletCz

11. Ovládám plynule angličtinu, učím se na škole německy, ale není to žádná sláva takže to spíš neberu jako znalost.

12. Jak jsem již psal v osmém bodě, tak jsem chvíli vedl server, a ješte předtím jsem na něm vykonával práci admina.

K více infa nebo jestli není něco není jasné z mého výkladu tak mě můžete kontaktovat na discordu : BulletCz#0001

2 Likes

Už nějakou chvilku hrajeme na serveru spolu a i mě upozorňoval na chetera nebo sus lidi. Chtělo by to více hodin jen, ale to dožene za chvilku a jinak si myslím že je vše v pořádku, za mě ano :slight_smile:

2 Likes

Zdarec Bullete

• Věk
  • Cheatera poznáš a máš zkušenost jako admin
  • Jsi aktivní ve hře i na discordu
    ± Hodiny nevidím jako problém.

Já jsem pro ANO :+1:

4 Likes

Ahoj Bullet

• Vek
  • Si dosť aktívny
  • Vieš sa správať

Za mňa ANO

1 Like

Ahoj, za mňa to vyzerá celkom fajn, kľudne to môžeme skúsiť napíš mi na discord, dohodneme sa na termíne pohovoru.

1 Like

Prijatý, vitaj!