Žádost o akademika na Jailbreak

Ahoj, můžete mě znát pod nickem: シ-:open_umbrella:pecliceeek​:open_umbrella:-ツ. Žádám si o akademika na JailBreak již po druhé.

1. Je mi 16 let, vím, že to není moc a minimum je 17 let, ale přesto bych to chtěl vyzkoušet, jestli to už vyjde.

2. Dostal jsem 5 CT banů. První CT ban byl za nebrání simona a druhý byl za Multi - FreeKill, ale to jsem neuměl pravidla a měl jsem na serveru 2 hodiny. Další za neznalosti pravidel a FreeKilly + 1 ban na 1 hodinu za zneuzivaní ThirdPerson, ale už jsem se poučil.

3. Na JailBreak serveru mám nahráno něco okolo 410 hodin. Jsem tam aktivní a hraju zde denně minimálně 1-2 hodiny.

4. Zkušenosti s adminováním již mám.

5. Myslím si, že pravidla ovládám dobře. Nedělá mi problém si je při nejhorším přečíst a naučit znovu.

6. Funkční mikrofon mám a rád komunikuji s hráči na JailBreaku nebo jiných serverech Funplaye.

7. Myslím si, že bych byl dobrý akademik a to z prostého důvodu. Rád komunikuji, když někdo nezná pravidla na JailBreaku nebo neumí vysvětlit atrakci, tak rád pomůžu, někteří admini jsou důkazem. Dále, bych rád upozorňoval hráče, kteří si myslí že pravidla umí, ale neumí a otravují na serveru. Také hrají hodně ráno a k večeru, tudíž už bych mohl hlídat server od rána.

8. Prime účet vlastním

9. Ovládám plynule anglický jazyk

10. Můj steam účet: Steam Community :: シ-☂️pecliceeek☂️-ツ

Zdravím tě, _pecliceeek,

děkujeme za tvůj zájem o administrátorská práva na našem portálu. Bohužel, po
pečlivém zvážení jsme se rozhodli tvojí žádost zamítnout.

Věříme, že toto rozhodnutí je v nejlepším zájmu našeho portálu a doufáme, že
budeš i nadále aktivním členem naší komunity.

S pozdravem,
sody