Ahoj, začnu tím, jak se jmenuji. Moje křestní jméno je Petr. Žádám si o akademika na JailBreak. Na serveru vystupuji pod jménem ⛨♫-pecliceeek-
♫:open_umbrella:
-
Je mi 15 let, vím, že to není moc a minimum je 17 let, ale přesto bych to chtěl zkusit.
-
Dostal jsem 5 CT banu. První CT ban byl za nebrání simona a druhý byl za Multi - FreeKill, ale to jsem neuměl pravidla a měl jsem na serveru 2 hodiny. Dalsi byly za neznalost pravidel a free killy.
-
Na JailBreak serveru mám nahráno 271 hodin. Jsem tam aktivní a hraju zde denně minimálně 2 hodiny.
-
Nemám zkušenosti s adminováním z jiných serverů. Nikdy jsem na žádném nepůsobil jako admin.
-
Myslím si, že pravidla ovládám perfektně. Nedělá mi problém si je při nejhorším přečíst a naučit znova.
-
Funkční mikrofon mám a rád komunikuji s hráči na JailBreaku nebo jiných serverech Funplaye.
-
Myslím si, že bych byl dobrý akademik a to z prostého důvodu. Rád komunikuji, když někdo nezná pravidla na JailBreaku nebo neumí vysvětlit atrakci, tak rád pomůžu, někteří admini jsou důkazem.
-
Prime účet vlastním
-
Ovládám plynule anglický jazyk
-
Můj steam účet: