Žádost o akademika na JailBreak

Ahoj, začnu tím, jak se jmenuji. Moje křestní jméno je Petr. Žádám si o akademika na JailBreak. Na serveru vystupuji pod jménem :open_umbrella:⛨♫-pecliceeek-:black_heart:♫:open_umbrella:

1. Je mi 15 let, vím, že to není moc a minimum je 17 let, ale přesto bych to chtěl zkusit.

2. Dostal jsem 5 CT banu. První CT ban byl za nebrání simona a druhý byl za Multi - FreeKill, ale to jsem neuměl pravidla a měl jsem na serveru 2 hodiny. Dalsi byly za neznalost pravidel a free killy.

3. Na JailBreak serveru mám nahráno 271 hodin. Jsem tam aktivní a hraju zde denně minimálně 2 hodiny.

4. Nemám zkušenosti s adminováním z jiných serverů. Nikdy jsem na žádném nepůsobil jako admin.

5. Myslím si, že pravidla ovládám perfektně. Nedělá mi problém si je při nejhorším přečíst a naučit znova.

6. Funkční mikrofon mám a rád komunikuji s hráči na JailBreaku nebo jiných serverech Funplaye.

7. Myslím si, že bych byl dobrý akademik a to z prostého důvodu. Rád komunikuji, když někdo nezná pravidla na JailBreaku nebo neumí vysvětlit atrakci, tak rád pomůžu, někteří admini jsou důkazem.

8. Prime účet vlastním

9. Ovládám plynule anglický jazyk

10. Můj steam účet:

1 Like

Zdarec peclandos,

žádost se mi líbí.
Podle mě všechna kritéria splňuješ ale mnimální věk tam není napsaný jen tak pro nic za nic.
Za mě tedy zatím bouhžel NE :x:
Zkus žádost znovu poslat až budeš věk splňovat a budeš mít větší šanci.

1 Like

Tak jak zmiňuje @ZillyDaKilly… dej tomu čas. Za mě zatím NE.

Ahoj,
jak již zmínili Zilly a Strips, počkej si a pak to zkus znovu. Za mě NE.

Zdravím tě, _pecliceeek,

děkujeme za tvůj zájem o administrátorská práva na našem portálu. Bohužel, po
pečlivém zvážení jsme se rozhodli tvojí žádost zamítnout.

Věříme, že toto rozhodnutí je v nejlepším zájmu našeho portálu a doufáme, že
budeš i nadále aktivním členem naší komunity.

S pozdravem,
sody