Žádost o adminské práva na Jb

Zdravím, na serveru jaibreak mě najdete pod nickem jurdicek. Moje aktivita na serveru je taková, že hraju každý den, když teda nemám něco důležitého v životě. Proč si žádám o adminské práva? Hodně lidí chodí do ct, ikdyž neovládají moc pravidla, a proto bych jim rád pomohl. Moje znalost pravidel je vcelku dobrá, někdy nějaká chyba nastane, ale už to není tak často. Od začátku mojí kariéry jailbreaku se moje znalost pravidel zlepšila o 100%. Moje celkové bany: mám celkem 1 ban a 3 ct bany, proč? 2 ct bany jsou kvůli začatku hraní, moje zkušenosti nebyli jako teď. 1ct ban kvůli teamkillu a 1 ban za neznalost modu (schovávání). Na jailbreak serveru mam kolem 500 hodin. Prime účet vlastním. Mikrofon mam plně funkčí, rád komunikuji na serveru s hráči. Kdyby se nastala věc, že by přišel nějaký hráč, který by mluvil anglicky, tak bych se mu věnoval jako ke každému hráči na serveru. Bohůžel moje zkušenosti s adminováním nejsou bohaté, a tak tohle je moje první žádost o adminské práva. Rád bych si to jednou taky zkusil. Ještě k mému věku, je mi 15 let, ale i tak si myslím že bych byl dobrý admin a moje chování je perfektní. můj steam profil: Steam Community :: jurdicek

Zdravím tě, jurdicek1,

děkujeme za tvůj zájem o administrátorská práva na našem portálu. Bohužel, po
pečlivém zvážení jsme se rozhodli tvojí žádost zamítnout.

Věříme, že toto rozhodnutí je v nejlepším zájmu našeho portálu a doufáme, že
budeš i nadále aktivním členem naší komunity.

S pozdravem,
sody

1 Like