Žádost o administrátorské práva na JB

Žádám o administrátorské práva na JailBreak .

Každý mě zná pod nickem Imbus 2000 +.
Je mi 18 let. Na serveru jsem dostal 7 CT banů (1 byl omylem(poslední CT ban 20/08/22))
a VAC ban nemám.
Na serveru mám nahráno 940 hodin.
Na žádném jiném serveru admin nejsem.
V pravidlech a příkazech se orientuji na jedničku.
Mikrofon funkční mám a komunikativní jsem.
Už nějakou dobu přemýšlím že si zažádám o práva a konečně jsem se dokopal k tomu to udělat. Na serveru hraji skoro pravidelně a myslím si že bych byl jako admin prospěšný serveru tak i komunitě.
Prime účet mám.

Předem děkuji za odpověď.

5 Likes

Vzhledem k tomu že velkou část z těch 940 hodin jsem tam hrál s tebou tak neni o čem přemýšlet. Za mě máš ANO

1 Like

Jsi příjemný hráč je s tebou sranda a hlavně jsi KREATIVNÍ a to se nám dle mého dost hodí. No ale když koukám na tvoji žádost tak jsem trošku zklamaný. Mohl sis dát trochu více zaležet ale i přesto říkám ANO. ps Tu žádost klidně ještě uprav at to aspoň vypadá že o ty práva stojíš.

2 Likes

Zdravím,
za mě jsi dost kreativní a zkušený hráč. Jediné co dokážu mít proti, tak to je to, že občas dost řveš a ulítne ti nějaký to slovo, ale pokud tohle zlepšíš, tak nemám problém a dávám ti ANO. :white_check_mark: (Jo a fokumi má pravdu, klidně to uprav a dej si s tím víc práce, takhle to vypadá, že o ty práva skoro vůbec nestojíš)

Ahoj,
na serveru hraješ už dlouho a pravidla umíš. Mohl sis trochu víc pohrát s žádostí, ale jinak je všechno v pohodě. Za mě ANO.

Ahoj Nimbus, nemám s tebou žiadny problém. Splňuješ podmienky a na serveri ťa stretávam často. Ako už spomínali ostatní, s žiadosťou si mohol dať viac práce :smiley:. Za mňa je to teda ÁNO.

Ahoj Nimbus na servery ťa vidím celkom často, pravidlá ovládaš, pobaviť vieš a si aj kreatívny vpohoďe týpek. Za mňa ANO.

2 Likes

Ahoj, žádost si mohl napsat obsáhlejší, pestřejší…až na ty občasné vulgarismy a nadávky s tebou není žádný problém. Pravidla ovládáš, na serveru jsi často a jsi jeden z mála kreativních simonů. ANO

Zdravím tě, Nimbus, kontaktuj mě na discordu a domluvíme se na termínu pohovoru.

1 Like

Zdravím tě, _N_Imbus_2000,

děkujeme za tvůj zájem o administrátorská práva na našem portálu. Rádi tě
informujeme, že tvoje žádost byla schválena.

Přejeme ti hodně úspěchů v této nové roli a jsme rádi, že můžeme
společně pracovat na udržení kvalitní a přijemné herní komunity.

S pozdravem,
sody