Ahoooj Tak začnu tím jak se jmenuji, jmenuji se Luka, pocházím z chorvatska a je mi 15 let.
Podávám žádost o admina na JailBreak Ultimate, dříve jsem působil na několika minecraft serverech které měli velké úspěchy, ale přestalo mě to bavit, proto jsem po několika měsících ustoupil
Proč zrovna Funplay ? Funplay byl jedna z nejlepších věcí co mě mohla potkat, kde jsem si našel kamarády i takový menší koníček, hrál jsem tam každý den, ale kvůli fotbalu a stresu ze střední školy jsem počítač hodil stranou, bohužel jsem prodal starý účet na kterém
jsem měl hodně hodin věcí a kamarádů za což lituji, bohužel majitele účtu už bohužel neseženu a nic jiného než nahrát věci a hodiny zpátky mi nezbývá ale taky mi to nevadí, protože dostanu nějakou motivaci (Gamer o tom ví že jsem tam dříve hrál atd…). Mohli jste mě dříve vidět na serveru pod nickem obláček / LUKAA
Proč zrovna já ? Myslím si že jsem komunikativní a spolehlivý človíček, rád se poučím i něco naučím, vždy když přijdu domů hned jsem online a pokud jdu na trénink vždy se ozvu, i když nejsem admin rád se zapojuji i pomohu nováčkům .
Už jsem tu nějaký ten pátek sice ne na nastávajícím účtě, ale pravidla znám perfektně ale stále je něco co se dá doučit.
Vlastním-li prime účet ? Ano vlastním .
Měl jsem už nějaký ban? Na novém účtě ne, ale na starém bych neměl mít jelikož jsem se choval slušně a nedělal bordel, případně by se mohl podívat gamerX
Kolik mám hodin ? Na novém účtě mám 24h za 5 dní [!] Na serveru máš nahráno 24 hodin. Na starém mám určitě přes 500