Úvod: Ahoj, jmenuji se Tomáš. Na Jailbreaku jsem známý pod jménem Jwearly. Většina lidí mě zná buď jako rebela, nebo tvrdohlavého Simona, který si stojí za svým. Momentálně mi je 18 let. Pro Funplay jsem dělal roli “Social Media”, kde jsem měl za úkol se starat o Instagramový účet Funplaye.
Základní informace:
Ve hře CS:GO mám nahráno 661 hodin
Na JailBreaku mám nahráno 301 hodin, takže na JailBreaku trávím většinu svého času
Co si pamatuji, tak jsem měl 1x CT ban od Gamera za “nachytávání” od té doby se snažím tu samou chybu nedělat
Prime účet vlastním
Pravidla si myslím že znám a dobře ovládám, pracuji na tom aby jsem nedělal žádné chyby
Proč se hlásím na pozici “Admina”? Na pozici Admina se hlásím, protože chci vidět jak to funguje z druhé strany a být schopen pomáhat našemu vedení JB a novým hráčům, aby hra probíhala tak jak má. Dělal jsem Discord moderátora na několika serverech a asi rok Admina pro jednu vetší Roblox komunitu, takže si myslím že nějakou menší zkušenost už mám.
Proč si vybrat zrovna mě? Jsem zkušeny a nechybí mi chuť komunikovat. V téhle komunitě jsem už nějakou tu dobu a myslím si že celkově s A-Teamem vycházím docela dobře. Těším se na budoucí spolupráci.
Ahoj Jwearly, na serveri som si ťa všimol a tvoje vystupovanie sa mi páči, avšak myslím si, že by to chcelo viac nahratých hodín. To by ti ale nemalo brániť v tom skúsiť to zatiaľ aspoň za akademika, ak chceš naozaj pomôcť FUNPLAY komunite. Za mňa máš ANO.
Zdravíčko Jwearly
Jsem rád že se chceš konečně k nám přidat, sice jsem tě na serveru
poslední dobu neviděl, ale i tak vím že si komunikativní, spolehlivý a pravidla ovládáš.
Za mě máš velké ANO
Jestli mi to admini z jb dovolí, tak se sem vyjádřím také.
Za dobu, co hraju na jb a potkávám tě - pravidla znáš, problém s tebou nebyl, nějaké ty nahlášení průserářů taky proběhly…
Komunikace (Je hodně znát od doby co jsi si psal žádost naposledy že se zvýšila tvoje komunikace na serveru)
+/- Aktivita (poslední dobou jsem tě moc neviděl na serveru se vůbec pohybovat ale teď za poslední týden se tvoje aktivita zvedla a to mě těší pokračuj v tom)
Pravidla (tvoje znalosti ohledně pravidel se hodně projevily a je vidět že jsi si je přečetl)
Abych to všechno nějak srhnul do sebe , bezproblémový komunikativní hráč na FP který ovládá dostatečně pravidla na to aby se mohl stát jedním z nás.
Odemně nemůžeš slyšet nic jiného než ANO