Věk : 16
Co nejméně banů : 0 banů mám
Mít na serveru nahráno minimálně 80 hodin : Na jb mam asi 130h
Nebýt nikde jinde adminem : nejsem nikde
Být obeznámen s pravidly a příkazy daného serveru. : Ano
Mít funkční mikrofon a chuť komunikovat. : Samozřejmě
Vybrat server na který žádáš o admin práva. : CSGO Jailbreak
Napsat pár vět o tom, proč bychom měli vybrat právě tebe.: Jmenuji se Dominik a pocházím z menší vesnice kousek od Liberce. Je mi 16 let a k RPčku jsem se dostal asi 2 roky dozadu. Kde jsem začal erpit na serveru DCRP. A na tomto serveru obecně začala moje Rp kariéra. Na Rp serverech mám okolo 1400 hodin. Mezi mé koníčky patří fotbal a hraní na PC. A také dost mám rád auto to by bylo asi vše stručně o mně.
Musíte vlastnit prime účet. : Vlastním
Odkaz na Steam profil (V době žádosti o admin práva bude mít každý žadatel veřejný Steam profil) :Steam Community :: Lachty._.
Znalost cizího jazyka (Nepovinné) : Ano (Angličtina, Němčina, Španělština)
Zkušenosti s adminováním : tohle je 2 server byl jsem na gamesite ale to uz je hodne dlouho zpatky tak 2 roky
Zdravím, četl jsi podmínky? "Věk minimálně 15 let (JailBreak 17 let a víc). Čím vyšší, tím lepší:. a "Mít na serveru nahráno minimálně 80 hodin (JailBreak 150 hodin a víc). Čím více, tím lépe."
Ano četl , ale když tam je minimálně 15 tak ja mam stredni věk vašeho požadavku vim ze 17 je pro vás lepší ale na mém chování to nic nemění , nechovám se jak ditě apod.
Zdravím tě, Domenzs,
děkujeme za tvůj zájem o administrátorská práva na našem portálu. Bohužel, po
pečlivém zvážení jsme se rozhodli tvojí žádost zamítnout.
Věříme, že toto rozhodnutí je v nejlepším zájmu našeho portálu a doufáme, že
budeš i nadále aktivním členem naší komunity.
S pozdravem,
sody
1 Like