ŽÁDOST O ADMIN PRÁVA JAILBREAK - Selavi
- Věk
- 18
- Bany
-
Ban jsem za celou dobu hraní na serveru obdržel pouze 1x. Byl to ban za Team kill při HVD.
-
Popis situace: Byl jsem na mráčku na Kwejsi a přišel zamnou hráč Pink. Hodil jsem mu odrážecí minu pod nohy a ho to odpálilo do voidu. Ban byl pouze na 10 minut a byla to taková blbost.
- Odehraný čas
- 150h v době podání žádosti, ale na serveru hraju pravidelně, takže to může být i více.
- Admin status
- Na žádném jiném serveru roli admina nevlastním.
- Pravidla Knowledge
- Ačkoliv mám na serveru pouze minimum hodin k napsání žádosti, tak i si tak myslím, že pravidla zvládám na 1. Dost často také upozorňuji i pravidelné hráče k plnění pravidel, které si sami nepamatují.
- Mic check a komunikace
- Funkční mikrofon mám a komunikuji velice pravidelně.
- Server pro žádost
- Jailbreak
- Proč mě vybrat?
- Proč mě vybrat? Tak důvodů může být více, jsem komunikativní, spolehlivý, ale hlavně mám spoustu volného času, který bych mohl právě vynaložit do moderování Jailbreak serveru. Čas mám hlavně večer, kdy už se na serveru moc adminů nepohybuje a mohl bych být ten, který server stráží i v noci.
- Také mnoho času vidím, kdy na serveru není žádný admin a připojí se nějaký ňouma, který začne rozdávat FK jedna báseň a já ho chci hrozně zastavit, ale jediný co můžu mu hodit report na discordu a toť vše.
- Také vidím, že adminů na JB je poslední dobou čím dál míň a rád bych byl přídavkem dobré nálady a veselosti do Teamu.
- Abych se jenom nechválil, tak také mám trošku problém s nadávkami a vím, že se to tu v komentářích objeví a jsem schopný můj slovník omezit.
- Prime
- Odkaz na Steam
- Language Knowledge
Anglický jazyk
- C1
Německý jazyk
- B1
Český jazyk
- C2
Slovenský jazyk
- C2?
- Zkušenosti
-
Během roku 2021-2022 jsem si vytvořil svůj vlastní herní server. Doména se jmenovala RLGMNG.eu
a jednalo se o princip 1vs1. Server jsem nějaký čas promoval i na tiktoku, z čehož se vyklubalo, že to byl skvělý nápad, protože se na serveru začali ukazovat hromady lidí. -
Prošlo pár měsíců a server ztichl. Na server nevycházely žádné updaty a vlastně to bylo pořád takové stejné. Po 3 měsících působení jsem server ukončil. Žádné další pokusy o znovuzrození již nebyly.
- Něco o Mně/Zajímavosti
- Tak abych tu přidal i něco o mně.
- Jmenuji se Dominik
- Je mi 18 let
- Žiju v Brně
- Chodím na Grafickou školu
- Jailbreak hraji již od mých 7 let za dob CS 1.6
- Mám rád svíčkovou a guláš
- Rád Gemblím CSGO skiny a možná i real peníze
DĚKUJI MNOHOKRÁT ZA PŘEČTENÍ A ZVÁŽENÍ MÉ ŽÁDOSTI A DOUFÁM, ŽE ŽÁDOST BYLA ČITELNÁ A BEZ NĚJAKÝCH VĚTŠÍCH GRAMATICKÝCH CHYB.
POSÍLÁM KOČIČKU NA ZLEPŠENÍ DNE. S POZDRAVEM, SELAVI.