Kažení hry?

Nevidím, žádný rozdíl mezi předstírání simona jako T nebo pouštení simon nahrávek jako T. Buď je oboje kažení hry nebo není. V pravidlech o tomhle absolutně nic napsané není.

image

Když T vykřikne příkaz, tak ostatní mají stále šanci poznat je podle hlasu, ale u nahrávky simona to poznat nelze.

Jak to není poznat? Snad vidím jestli mluví simon nebo ne. Když simon dlouho nemluví a někdo vykřikne příkaz tak si taky nemusím uvědomit jestli to řekl simon nebo ne. Nechápu jak někdo může říkat co je kažení hry a co ne. Když jako T zabiju všechny v boxu tak taky logicky kazím hru ne? Proč nemají všichni ban. Když zabiju simona tak taky vlastně všem kazím hru. Celý jailbreak mód je postaven buď na kažení hry jako T nebo poražení ostatních T v atrakcích.

Jak jsem to psal do zpráv zerv1xovi, každý si definuje kažení hry podle toho jak se jim to zrovna hodí, to si prosím strčte do prdele :slight_smile:

image

1 Like

Zabíjení vězňů (mimo HVD) a Simona není kažení hry, protože se to tak má hrát. Buď se snažíš přežít a získat poslední přání, nebo rozpoutáš vzpouru a CT zabiješ. Co jsi napsal nedává žádný smysl. Co máš jako dělat, když jsou podle tebe obě cesty kažení hry?

Tak když si to určuje každý sám tak proč tam není anarchie ? Protože každý dodržuje pravidla, taky můžu říct, že jenom to že tam hraješ mi může ničit hru… Za mě zbytečná debata.